Reserveren? 0314 63 12 34

Verjaardag, jubileum of bruiloftsfeest?

Kom en vier het in onze moderne zaal met ruimte voor gezelschappen tot 350 personen!

Waarom kiezen voor onze moderne zaal?

  • Op een prima bereikbare locatie in het Achterhoekse Halle

    Meer dan voldoende parkeerruimte rondom ons pand

  • Ook zeer goed toegankelijk voor minder valide mensen

    Alle (sanitaire) voorzieningen aanwezig

  • All-in verzorging, sfeervolle en comfortabele inrichting

    Modern en multifunctioneel ingericht met airco en presentatiemogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden van zaalhuur?

Onze moderne zaal vormt de perfecte basis voor uw feest. Bel voor info, bezichtiging of reserveren:  0314 63 12 34

Onze grote moderne zaal

Ons partycentrum beschikt over twee sfeervolle zalen voor zaalverhuur. Zo is er de klassieke zaal (tot 110 personen) en onze grotere moderne zaal  (tot 350 personen). De Moderne zaal kent een multifunctionele inrichting en is voorzien van eigentijdse sfeerverlichting, waarbij de kleur van de verlichting kan worden gekozen. De moderne zaal beschikt over een verplaatsbaar podium en een grote dansvloer. Uiteraard is de zaal voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en presentatie/geluidsapparatuur. U huurt de moderne grote zaal bijvoorbeeld voor uw all-in:

Onze moderne zaal is zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en tevens voorzien van een gezellige bar. Uiteraard is er voldoende comfortabel meubilair. Boekt u de zaal, dan wordt deze compleet naar wens voor u ingericht. De zaal is dan exclusief voor u beschikbaar.

Ruim voldoende parkeerruimte

Ons partycentrum / zaalverhuur ligt aan een doorgaande weg, goed bereikbaar vanaf de snelweg A18 en uitstekend vindbaar. Uw gasten kunnen rondom en in de nabijheid van ons pand uitstekend parkeren.

Compleet verzorgd

Als u bij ons een zaal huurt, verzorgen wij altijd de complete horeca, dus inclusief drankjes en eventuele hapjes. Ook heeft u de mogelijkheid de zaalverhuur te combineren met een passende maaltijd, bijvoorbeeld een uitgebreid diner, luxe koud- of warmbuffet, traditioneel Achterhoeks stamppottenbuffet, Live Cooking of ons populaire meerlandenbuffet (meer informatie over de arrangementen treft u hieronder). Ook is het in overleg mogelijk om verschillende vormen van entertainment voor u te verzorgen. Wilt u meer informatie of boeken? Bel of mail ons dan gerust. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Combineer uw zaalhuur met diner, drankjes en hapjes

Komt u uw feest vieren in onze moderne zaal? Dan zorgen wij er graag voor dat u en uw gasten niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffetten of een barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen