Reserveren? 0314 63 12 34

Verjaardag, jubileum of bruiloftsfeest?

Kom en vier het in één van onze zalen met ruimte voor gezelschappen tot 350 personen!

Waarom een zaal huren bij Nijhof Halle?

  • Op een prima bereikbare locatie in het Achterhoekse Halle

    Meer dan voldoende parkeerruimte rondom ons pand

  • Ook zeer goed toegankelijk voor minder valide mensen

    Alle (sanitaire) voorzieningen aanwezig

  • All-in verzorging en sfeervolle, comfortabele inrichting

    Modern of landelijk, multifunctioneel ingericht met airco en presentatiemogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden van zaalhuur?

Onze moderne zaal vormt de perfecte basis voor uw feest. Bel voor info, bezichtiging of reserveren:  0314 63 12 34

All-in zaalverhuur voor elke gelegenheid

Ons partycentrum beschikt over twee sfeervolle zalen voor zaalverhuur. Zo is er de klassieke zaal (tot 110 personen) en onze grotere moderne zaal (tot 350 personen). Voor beide zalen geldt dat wij ervoor zorgen dat u niets tekort komt als het gaat om drankjes, hapjes of zelfs een compleet buffet.

De multifunctioneel ingerichte zalen kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor een bruiloftsfeest, familiefeest, jubileum, bedrijfsfeest, vergadering of een themafeest.

Zaalverhuur i.c.m. diner of buffet

Wij bieden u tevens de mogelijkheid de zaalverhuur te combineren met een passende maaltijd, bijvoorbeeld een uitgebreid diner, luxe koud- of warmbuffet, traditioneel Achterhoeks stamppottenbuffet, Live Cooking of ons populaire meerlandenbuffet (meer informatie over de arrangementen treft u hieronder). Ook is het in overleg mogelijk om verschillende vormen van entertainment voor u te verzorgen.

Een zaal huren?

Wilt u meer informatie of boeken? Bel of mail ons dan gerust. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om onze zalen te bezichtigen.

Combineer uw zaalhuur met diner, drankjes en hapjes

Komt u uw feest vieren in één van onze zalen? Dan zorgen wij er graag voor dat u en uw gasten niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffetten of een barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen