Reserveren? 0314 63 12 34

Wij laten u graag lezen over wat ons motiveert het beste uit onszelf te halen

Wilt u meer weten? Benader ons gerust persoonlijk

Waarom een bezoek brengen aan Nijhof Halle?

  • Altijd enthousiast

    Al onze gasten ontvangen wij met evenveel enthousiasme. Ons team staat bekend om onze vlotte bediening, het goede eten en klantgerichte service

  • Waardevolle reviews

    Meer dan honderd reviews leveren ons een hele dikke 9 op. Wij leren van uw feedback en halen graag het beste uit onszelf

  • Topteam

    Onze mensen staan naast, achter en voor elkaar. Veel eigen verantwoordelijkheid kenmerkt ons hechte team en de warme bedrijfscultuur

Wat kunnen wij doen om uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken?

Neem contact met ons op:  0314 63 12 34

Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt

Brengt u ons een bezoek, dan zult u merken dat er binnen ons etablissement altijd een knusse, gezellige en ontspannen sfeer heerst. Ondanks de veelzijdigheid van ons horecabedrijf – waarin wij een (diner)café, restaurant, cateringservice, zalencentrum en partycentrum verenigen – heeft ons hechte team alles onder controle.

Gelegen langs een doorgaande weg, aan de rand van het dorpscentrum in het Achterhoekse Halle, zijn wij zeer goed bereikbaar. Er is meer dan voldoende parkeerruimte en ons pand is uitstekend toegankelijk voor minder valide of invalide mensen.

Altijd enthousiast

Het is waarschijnlijk niet voor niets dat de stoelen in ons restaurant vrijwel iedere dag volledig bezet zijn. Door gasten van alle leeftijden, met of zonder kinderen. Of we nu grotere groepen herbergen, een gezin dat gezellig een hapje komt eten of een stel dat romantisch wil dineren met z’n tweeën: wij bedienen al onze gasten met evenveel, gepast, enthousiasme. Daarnaast mogen wij ons doorlopend verheugen op een goed gevulde planning als het gaat om bruiloften, feesten en partijen. De verzorging en voorbereidingen (op maat) die daarbij horen nemen wij ook met veel plezier op ons.

Waardevolle reviews

Als wij de meer dan honderd aan ons gerichte reviews erop naslaan, dan lezen wij vooral dat onze gasten graag bij ons terugkomen omdat zij de vriendelijke ontvangst, de vlotte, professionele bediening en culinaire kwaliteit hoog waarderen. Dat vinden wij natuurlijk fijn om te horen. Wij leggen ‘ons oor dan ook graag te luisteren’ en wegen elke vorm van feedback mee. Positieve geluiden vertellen ons waar we nóg meer van mogen bieden. Opbouwende kritiek leert ons meer over het, waar mogelijk, verder verbeteren van onze kwaliteit en service.

Topteam

Eerlijk is eerlijk: wij vragen veel van onze mensen. Er wordt hard gewerkt, soms tot in de kleine uurtjes. De kwaliteit moet daarbij continu hoog zijn. Het lukt ons dit te verwezenlijken, door onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid te geven. Zij werken optimaal samen, verdelen het werk, vangen elkaar op en zijn positief betrokken bij het functioneren van het team als geheel. Wij belonen onze medewerkers eerlijk en soms ook extra. Wanneer dat mogelijk of nodig is gunnen wij elkaar rust. Als er gewerkt moet worden staan we naast, achter én voor elkaar!

Deel uw ervaring!

U kunt dit alles natuurlijk het beste zelf ervaren. Bent u inmiddels bij ons geweest? Laat anderen dan weten wat u ervan vond. Dat doet u door een recensie achter te laten.

U leest het al: ons team heet u van harte welkom bij Nijhof Halle. Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt.