Reserveren? 0314 63 12 34

Op zoek naar een gemoedelijke vergaderlocatie?

Onze zalen zijn perfect ingericht en voorzien van airco en presentatie apparatuur

Vergaderen of presenteren bij Nijhof Halle?

  • Op een prima bereikbare locatie in het Achterhoekse Halle

    Meer dan voldoende parkeerruimte rondom ons pand

  • Alle nodige presentatie apparatuur aanwezig

    Beamer, verplaatsbaar podium en in te delen zoals u dat wenst!

  • Voorzien van alle gemakken

    Comfortabel meubilair, airconditioning en desgewenst inclusief eten en drinken

Vergaderen of presenteren op 'n rustige, verzorgde locatie?

Wij hebben zalen voor gezelschappen van 20 tot 350 personen. Bel voor info of kom bezichtigen!  0314 63 12 34

Vergaderzaal huren? Wij verzorgen alles!

Voor zakelijke klanten is Nijhof Halle al sinds jaar en dag een veelbezochte locatie. Onze multifunctionele zalen zijn voorzien van alle moderne gemakken die het mogelijk maken om uw gasten of medewerkers een zeer aangename verblijfservaring te bieden. Of het nu gaat om een:

Er is altijd een geschikte ruimte te creëren, voor zowel grote als kleine groepen. Dankzij de geavanceerde presentatie apparatuur voor zowel beeld als geluid, de aangename airconditioning én de mogelijkheid de zaal geheel naar wens voor u in te richten laat u een uitstekende indruk achter bij uw bezoekers.

Onze vergaderzalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wanneer u de zaal boekt, dan is deze voor de afgesproken tijdsduur exclusief voor u beschikbaar.

Ruim voldoende parkeerruimte

Ons partycentrum ligt aan een doorgaande weg, goed bereikbaar vanaf de snelweg A18 en uitstekend vindbaar. Uw gasten kunnen rondom en in de nabijheid van ons pand uitstekend parkeren.

Compleet verzorgd

Wij bieden u tevens de mogelijkheid uw zaalhuur te combineren met diverse arrangementen. Denk aan koffie, thee en fris, maar bijvoorbeeld ook aan een koud- of warm buffet, traditioneel Achterhoeks stamppottenbuffet, Live Cooking of ons populaire meerlandenbuffet (meer informatie over de arrangementen treft u hieronder).  Wilt u meer informatie of boeken? Bel of mail ons dan gerust. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Bedrijfsfeesten

Zoekt u een geschikte locatie voor een personeelsfeest? Wij hebben verschillende mogelijkheden om hieraan op perfecte wijze invulling te geven.

Onze arrangementen voor eten en drinken

Komt u vergaderen in ons zalencentrum? Dan zorgen wij er desgewenst graag voor dat u en uw gasten of medewerkers niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffet of zelfs een gezellige barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen