Reserveren? 0314 63 12 34

Wilt u uit eten in de omgeving van Doetinchem?

Eerlijk en puur eten en drinken bij Nijhof Halle. Bekijk ons menu online!

Heerlijk uiteten in de omgeving Doetinchem

Wilt u uiteten in de buurt van Doetinchem? Dan is een bezoek aan ons restaurant en dinercafé zeker het overwegen waard. Wij bieden een gevarieerd en verrassend seizoensmenu dat ook nog eens betaalbaar is. Wij zorgen ervoor dat u in elk opzicht niets tekort komt. Onze koks werken met culinaire bezieling en gebruiken dagverse, pure ingrediënten. Onze bedieningsmedewerkers ontvangen u met een glimlach.

Wie van goed en lekker eten houdt, voelt zich thuis in ons restaurant dat gelegen is in de omgeving van Doetinchem. U kunt bij ons restaurant terecht voor een heerlijke lunch, een à la carte diner of een luxe buffet (voor groepen).

Uit eten nabij Doetinchem

Ons restaurant is sfeervol Achterhoeks ingericht en biedt comfortabel en ruimtelijk plaats aan gasten van alle leeftijden, zowel zakelijk als privé. Een aangename, laagdrempelige maar toch stijlvolle ontmoetingsplaats waar u tegen een eerlijke prijs van een uitstekende maaltijd kunt genieten. Onze koks verrassen u met zinderende combinaties van dagverse, eerlijke en pure ingrediënten, samengebracht in gerechten uit de klassieke keuken. Wij laten onze culinaire creaties begeleiden door schitterende en betaalbare wijnen.

Wilt u graag voor de deur parkeren en toch eten in de omgeving van Doetinchem? Bij ons restaurant treft u voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met rolstoelgebruikers en kinderen. Op warme dagen zorgt de airconditioning voor een aangenaam klimaat.

Onze kaart

Onze koks werken met dagverse ingrediënten en spelen in op de verschillende seizoenen. Ons menu wordt dan ook periodiek aangepast aan de tijd van het jaar. U treft ons complete menu in het overzicht hieronder.

Terras

Is het mooi weer? Wat is er dan fijner dan heerlijk borrelen, lunchen of dineren op een mooi terras in Halle. Op zomerse dagen is ons terras altijd geopend. Strijk gerust neer, wij verzorgen de rest!