Reserveren? 0314 63 12 34

Trouwlocatie in de buurt van Doetinchem? Kijk ook eens bij Partycentrum Nijhof!

Uw gezelschap is van harte welkom. Combineer uw bruiloftsfeest met onze arrangementen!

Waarom een bruiloftzaal van Nijhof Halle?

  • Trouwlocatie nabij Doetinchem

    hoe groot uw gezelschap ook is, wij hebben vrijwel altijd een geschikte bruiloftzaal nabij Doetinchem voor u

  • Arrangementen eten & drinken

    Viert u uw feest in één van onze zalen? Wij verzorgen complete catering van hapjes, drankjes en bufetten!

  • Invulling naar wens mogelijk

    Heeft u speciale wensen of ideeën? Bespreek ze met ons en wij doen er alles aan ze te realiseren!

Speciale wensen?

Wilt u meer weten over zaalhuur of speciale wensen bespreken? Bel ons!  0314 63 12 34

Mooie trouwlocatie in Doetinchem!

Er zijn uiteraard voldoende trouwlocaties in Doetinchem om uw huwelijksfeest of bruiloft te vieren. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u er de voorkeur aan geeft het feest te vieren op een landelijk gelegen locatie, waar u de dienstbaarheid en gastvrijheid van vroeger ervaart. Als u hiernaar op zoek bent, dan is Partycentrum Nijhof de aangewezen trouwlocatie om uw bruiloft te vieren vlakbij Doetinchem.

Trouwlocatie voor elke bruiloft

Onze zalen zijn sfeervol ingericht en compleet uitgerust. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote(re) gezelschappen. Wij hebben niet alleen de perfecte toruwlocatie voor u, maar kunnen er ook aan bijdragen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Zo zorgen wij er met plezier voor dat er een dag- en/of avondvullend programma wordt samengesteld. Dat doen wij natuurlijk van A tot Z in overleg met u, zodat alles precies naar wens verloopt.

Trouwlocatie vlakbij Doetinchem

Uw gasten kunnen de trouwlocatie gemakkelijk bereiken via de snelweg A18. Tevens is er meer dan voldoende parkeerruimte beschikbaar. Ons partycentrum, gelegen in het gezellige Achterhoekse dorpje Halle, op ca. 10 autominuten afstand van Doetinchem, beschikt over twee zalen die uitermate geschikt zijn om uw huwelijksfeest of bruiloft te vieren. Onze kleinere zaal is gezellig en klassiek ingericht. Niet voor niets draagt deze feestruimte de toepasselijke naam ’t Schuurtje’.

Viert u uw bruiloftsfeest met een groter gezelschap? Dan is onze moderne zaal wellicht beter geschikt. Hierin vindt u een verplaatsbaar podium en sfeervolle feestverlichting. Beide zalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over comfortabel meubilair, een dansvloer, bar, beeld- en geluidsinstallatie en airconditioning. Uw gezelschap mag uiteraard niets tekort komen. Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van onze smaakvolle arrangementen bent u ervan verzekerd van precies het eten en drinken dat bij uw bruiloftsfeest past. Lees meer over onze arrangementen in het blok hieronder.

Kiest u Partycentrum Nijhof in Halle als trouwlocatie, dan kunt u zich verzekerd voelen van een onvergetelijke dag en/of avond. Leest u bijvoorbeeld eens de recensies van onze gasten. Ons team van enthousiaste medewerkers staat garant voor een uitstekende beleving. U hoeft slechts te genieten van de ambiance, uw vrienden en familie en de perfecte verzorging. Wilt u meer weten of een bruifloftszaal boeken? Bel ons gerust, ook als u prijs stelt op een rondleiding.

Lees meer over onze:

 

Combineer uw bruiloftsfeest met diner, drankjes en hapjes

Viert u uw bruiloftsfeest in één van onze zalen? Dan zorgen wij er graag voor dat u niets te kort komt, ook als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffet of zelfs een gezellige barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen