Reserveren? 0314 63 12 34

Een trouwlocatie nabij Varsseveld? Kijk dan ook eens bij Partycentrum Nijhof!

Uw gezelschap is van harte welkom. Combineer uw bruiloftsfeest met onze arrangementen!

Waarom een bruiloftzaal van Nijhof Halle?

  • trouwfeestlocatie vlakbij Varsseveld

    hoe groot uw gezelschap ook is, wij hebben vrijwel altijd een geschikte bruiloftzaal voor u

  • Arrangementen eten & drinken

    Viert u uw feest in één van onze zalen? Wij verzorgen complete catering van hapjes, drankjes en bufetten!

  • Invulling naar wens mogelijk

    Heeft u speciale wensen of ideeën? Bespreek ze met ons en wij doen er alles aan ze te realiseren!

Speciale wensen?

Wilt u meer weten over zaalhuur of speciale wensen bespreken? Bel ons!  0314 63 12 34

Reserveer tijdig een zaal voor uw bruiloftsfeest!

Woont u in de buurt van Varsseveld en gaat u binnenkort trouwen of wilt u huwelijksjubileum vieren? Wij bieden ons aan als perfecte trouwfeestlocatie in Varsseveld, omdat u onze bruiloftzaal vindt in Halle, op slechts enkele kilometers afstand van Varsseveld. Onze zalen zijn sfeervol ingericht en compleet uitgerust. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote(re) gezelschappen. Wij hebben niet alleen de perfecte bruiloftzaal voor u, maar kunnen er ook aan bijdragen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Zo zorgen wij er met plezier voor dat er een dag- en/of avondvullend programma wordt samengesteld. Dat doen wij natuurlijk van A tot Z in overleg met u, zodat alles precies naar wens verloopt.

Compleet verzorgde trouwfeestlocatie Varsseveld

Ons partycentrum, gelegen in het gezellige Achterhoekse dorpje Halle, vlakbij Varsseveld, beschikt over twee zalen die uitermate geschikt zijn als trouwfeestlocatie in de buurt van Varsseveld. Onze kleinere zaal draagt de toepasselijke naam ’t Schuurtje’ en is gezellig en klassiek ingericht in landelijke stijl. Ook hebben wij een grote moderne zaal voor u beschikbaar. Deze is voorzien van een verplaatsbaar podium. Beide zalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over comfortabel meubilair, een dansvloer, bar, beeld- en geluidsinstallatie en airconditioning. Uw gezelschap mag uiteraard niets tekort komen. Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van onze smaakvolle arrangementen bent u ervan verzekerd van precies het eten en drinken dat bij uw bruiloftsfeest past. Lees meer over onze arrangementen in het blok hieronder.

Ons team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen om u een onvergetelijk trouwfeest te bezorgen op een trouwfeestlocatie nabij Varsseveld. U hoeft slechts te genieten van de ambiance, uw vrienden en familie en de uitstekende verzorging. Wilt u meer weten of een bruifloftszaal boeken? Bel ons gerust, ook als u prijs stelt op een rondleiding.

Lees meer over onze:

 

Trouwfeest in Varsseveld met diner, drankjes en hapjes

Viert u uw bruiloftsfeest in één van onze zalen? Dan zorgen wij er graag voor dat u niets te kort komt, ook als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffet of zelfs een gezellige barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen