Reserveren? 0314 63 12 34

Zoekt u een restaurant in de omgeving van Varsseveld?

Kom puur genieten bij Restaurant Nijhof Halle. Bekijk ons menu online!

Restaurant nabij Varsseveld

Wilt u gezellig uit eten in een restaurant de omgeving van Varsseveld? Dan is een bezoek aan ons restaurant en dinercafé zeker het overwegen waard. Gelegen in Halle, vlak naast Varsseveld bieden wij een gevarieerd en verrassend seizoensmenu dat ook nog eens betaalbaar is. Uitstekende portionering, culinaire bezieling en professionele vriendelijke bediening. Daarvoor gaat u naar Restaurant en Dinercafé Nijhof in Halle.

Wij zorgen ervoor dat het u (en uw gasten) aan niets zal ontbreken. U kunt bij ons restaurant terecht voor een heerlijke lunch, een à la carte diner of een luxe buffet (voor groepen). Zowel binnen als buiten is er meer dan voldoende zitgelegenheid. Ook is ons restaurant uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ouders met kinderwagens.

Uit eten in de buurt van Varsseveld

Iedereen is van harte welkom in ons restaurant. Wij verwelkomen zowel zakelijke gasten als levensgenieters die een gezellige avond uit willen beleven. Voor alle leeftijden hebben wij een geschikt menu. Wij hebben gezorgd voor een sfeervolle inrichting in Achterhoekse stijl. De ruimtelijke inrichting staat garant voor een gezellige, maar ruimtelijke beleving.

Ons restaurant is sfeervol Achterhoeks ingericht en biedt comfortabel en ruimtelijk plaats aan gasten van alle leeftijden, zowel zakelijk als privé. Een aangename, laagdrempelige maar toch stijlvolle ontmoetingsplaats waar u tegen een eerlijke prijs van een uitstekende maaltijd kunt genieten. Onze koks werken met liefde en aandacht. Zij creëren iedere dag de mooiste combinaties uit dagverse, eerlijke en pure ingrediënten. Deze worden samengebracht in smaakvolle, verrassende gerechten uit de klassieke keuken. Wij laten onze culinaire creaties begeleiden door schitterende en betaalbare wijnen.

Bij ons restaurant treft u voldoende gratis parkeergelegenheid, zodat u uw auto voor de deur kwijt kunt. Op warme dagen zorgt de airconditioning voor een aangenaam klimaat.

Onze kaart

Onze koks werken met dagverse ingrediënten en spelen in op de verschillende seizoenen. Ons menu wordt dan ook periodiek aangepast aan de tijd van het jaar. U treft ons complete menu in het overzicht hieronder.

Terras

Is het mooi weer? Wat is er dan fijner dan heerlijk borrelen, lunchen of dineren op een mooi terras in Halle. Op zomerse dagen is ons terras altijd geopend. Strijk gerust neer, wij verzorgen de rest!