Reserveren? 0314 63 12 34

Terug

Partycentrum Nijhof sluit dit voorjaar de deuren

“Wat hebben we een mooie tijd gehad bij Nijhof Halle! Met ons geweldige team en al die fantastische gasten. We deden het samen. Mét – en voor de mensen. Dat maakt ons dankbaar en trots! Voor onszelf, onze mensen en ons gezin breekt er binnenkort een andere tijd aan. Er komen nieuwe kansen, schitterende uitdagingen. Verandering. Maar voordat wij de deuren definitief sluiten, zouden we het mooi vinden als wij jullie nog een keer bij Nijhof zien.”

💚 Christian & Karin Hitpass

 

Nijhof Halle zal in het voorjaar van 2024 ophouden te bestaan. De gemeente Bronckhorst heeft onze bedrijfslocatie aangekocht voor de vestiging van een nieuw schoolgebouw. Wat ons betreft een hele mooie bestemming. Wij sluiten daarmee – net als onze medewerkers – een belangrijke periode van ons leven af. Een aantal belangrijke zaken op een rij:

Open t/m 31 maart 2024

Wij zullen met evenveel liefde en passie als voorheen onze gasten blijven bedienen t/m 31 maart 2024. Je bent dus van harte welkom. Sterker nog: we zouden het mooi vinden om je nog een keer te zien!

Consumptiemunten

Consumptiemunten kun je t/m 31 maart 2024 in ons (diner)café en restaurant en/of tijdens de Septemberfeesten 2024 in Zelhem inwisselen voor consumpties naar keuze. Het is niet mogelijk om de munten in te wisselen voor contant geld.

Dinerbonnen

Dinerbonnen kun je t/m 31 maart 2024 verzilveren in ons dinercafé of restaurant. Let op: reserveren is verstandig. Het is niet mogelijk om dinerbonnen in te wisselen voor contant geld.

Geboekte zalen / ruimtes

Met alle gasten die bij ons een zaal of ruimte hebben geboekt voor een datum na 31 maart 2024 hebben wij persoonlijk contact gehad, voor zover wij hen direct konden bereiken.

Medewerkers

Met onze zeer gewaardeerde medewerkers hebben wij een warm contact en goede afspraken gemaakt. Wij hebben hen in ons hart gesloten en doen alles om hen met een wederzijds goed gevoel los te laten.

 

Tot zover de zaken waaraan we tot nu toe gedacht hebben. Vind je dat wij iets zijn vergeten? Laat het ons dan vooral weten, zo help je ons om op de best mogelijke manier iedereen te informeren.

Dank jullie wel en graag tot ziens in Halle!