Reserveren? 0314 63 12 34

Wat is uw reden om naar Nijhof in Halle te komen?

Gezelligheid en genieten! Vier uw feest in onze zalen of kom heerlijk eten in ons restaurant

Wat maakt Nijhof Halle tot een bijzondere locatie?

  • Uitstekende feest- en vergaderlocatie

    Twee compleet uitgeruste zalen voor zowel kleine als grote groepen, van alle gemakken voorzien

  • Arrangementen eten & drinken

    Viert u uw feest in één van onze zalen? Wij verzorgen complete catering van hapjes, drankjes en buffetten

  • Sfeervol restaurant

    Lekker à la carte eten op een rustige en gezellige locatie? Wij hebben een bijzonder menu voor u samengesteld

Speciale wensen?

Wilt u meer weten over hoe wij u een onvergetelijke feestelijke of culinaire ervaring kunnen bieden? Bel ons!  0314 63 12 34

Wij werken continu aan een nóg mooiere sfeerbeleving

Houdt u van gezelligheid, dan houdt u van Nijhof. Met twee sfeervolle zalen, een smaakvol restaurant en een gemoedelijk dinercafé hebben wij alles in huis om u een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Wij verzorgen bedrijfsfeesten en themafeesten en kunnen u zowel in onze zalen als bij u thuis van dienst zijn met catering van topkwaliteit. Heeft u speciale wensen? Wij doen er alles aan om deze voor u te realiseren.

Wij zijn de familie Hitpass. Sinds 1999 zijn wij de trotse eigenaars van Partycentrum Nijhof. In de afgelopen jaren hebben wij, samen met onze medewerkers, met toewijding gewerkt aan het realiseren van een steeds betere sfeerbeleving voor onze gasten. Het gaat daarbij trouwens niet alleen om ónze gasten. Wanneer u bij ons een zaal huurt, verwelkomt u zelf ook gasten. Het zal u goed doen hier te lezen dat wij ook hen een onvergetelijke ervaring willen bezorgen.

Zalen

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap bieden wij u keuze uit twee verschillende zalen. Zo is er onze klassieke zaal, nostalgisch ingericht met een typische plattelandse sfeer, maar toch voorzien van alle moderne gemakken van dien. Denk bijvoorbeeld aan airco, presentatiemogelijkheden, comfortabele zitgelegenheid, een bar en een dansvloer.

Restaurant

Heeft u zin om eens lekker à la carte te dineren op een rustige locatie? Onze koks zijn ware keukenmeesters en creëren ieder seizoen een menu met nieuwe, afwisselende gerechten. Heeft u speciale wensen, zoals een dieet? Daar weten zij wel raad mee, evenals met liefhebbers van vegetarisch eten. Ons restaurant is voorzien van airco en een uitstekende afzuiginstallatie.

Dinercafe

In ons Diner-Café kunt u niet alleen terecht voor een hapje of drankje (van tosti tot tournedos). U kunt ook gezellig ’n balletje stoten op het biljart. Wie liever gezellig een praatje maakt kan terecht aan de bar, waar het prima vertoeven is. In de serre van ons Diner-Café kunt u vanaf 12.00 uur genieten van een heerlijke lunch. Hiervoor raadpleegt u onze uitgebreide plate- of à la carte kaart.

Themafeesten

Toe aan teamuitje, familiefeest, een vrijgezellendag of is er een andere reden voor een actieve invulling van een feestelijke gelegenheid? Als u wel in bent voor een themafeest met een bijzondere twist, dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Lees meer