Reserveren? 0314 63 12 34

Terug

Samen borrelen bij Nijhof!

Nu het einde van het jaar wel héél dichtbij komt, staat voor velen nog een niet afgevinkt puntje op de agenda: de gezamenlijke borrel organiseren. Gezellig met vrienden, je team of het hele bedrijf een drankje drinken met mooie hapjes. Óf naderhand comfortabel aanschuiven aan een heerlijk buffet. Het is allemaal nog mogelijk, er zijn nog enkele dagen vrij de komende twee maanden. Je moet het alleen even in gang zetten.

Alles goed georganiseerd

Nu is het gelukkig zo dat we graag meedenken bij Nijhof, want in deze tijd zijn er waarschijnlijk genoeg andere zaken die je aandacht vragen. Wij helpen je dan ook graag alles te organiseren. Als de datum eenmaal is vastgesteld, komt de invulling vanzelf.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld ons dinercafé af te huren of een van onze zalen. Organiseer je de borrel liever op je bedrijfslocatie of thuis? Dat kan ook, want onze catering is naar verluidt onovertroffen ;-).

Feestelijk cadeau idee: de Nijhof dinercheque

Denk je nog na over een geschikt eindejaars- of nieuwjaarsgeschenk voor bijvoorbeeld je medewerkers of voor familie of vrienden? Dan is er de Nijhof dinercheque. Wij zorgen ervoor dat deze feestelijk verpakt wordt, bijvoorbeeld met een lekker flesje wijn, bier of wat anders erbij. Vrijwel alles is mogelijk, dus geef je gerust aan wat je wensen zijn!