
Warm en koud buffet online samenstellen
Onze warm- en koud buffetten staan in de wijde omtrek bekend om de verse ingrediënten, de verrassende samenstelling en de culinaire creativiteit van onze keukenbrigade.
Onze koud- en warm buffetten kunt u laten opdienen in ons partycentrum (vanaf 20 personen) of bij wijze van catering laten bezorgen op iedere gewenste locatie. Uiteraard is het daarbij tevens mogelijk dat wij de complete catering inclusief bedienend personeel voor u verzorgen.
Help uzelf of laat ons u helpen
U kunt naar hartenlust zelf uw warm- en koud buffet samenstellen, uiteraard adviseren wij u als u dat wenst. Wij bieden u het gemak van online aanvragen. U maakt online uw keuze en vult het aanvraagformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op of verzorgen een duidelijke offerte. Wilt u liever direct contact? Bel ons dan gerust via 0314 63 12 34. Wij helpen u graag verder.
Hieronder vindt u alle buffetmogelijkheden. Klik de vakken open en maak uw keuze.
Al onze koud en warmbuffetten (vanaf ca. 20 personen)
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Rauwe ham met meloen
- Hamrolletjes gevuld met asperge
- Gerookte kipham
- Rauwkostsalades
- Stokbrood
- Knoflooksaus en kruidenboter
Warme gedeelte:
- Kleine schnitzeltjes
- Balletjes gehakt
- Procureurrollade met jagersaus
- Champignonroomsaus
- Groente van het huis
- Gebakken aardappelen met spek en ui
- Frietjes
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Tonijnpastasalade
- Hamrolletjes gevuld met asperge
- Gebraden fricandeau
- Rauwkostsalades
- Stokbrood & Waldcornbrood
- Roomboter – kruidenboter – tapenade’s
Warme gedeelte:
- Kipfilet met champignons en uitjes
- Gegrilde beenham met een zachte mosterd dille saus
- Witvis geserveerd met citroen
- Groente van het huis
- Gebakken aardappelen met spek en ui
- Frietjes
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Rosé gebraden rosbief
- Gebraden fricandeau
- Rauwkostsalades
- Stokbrood & Waldcornbrood
- Roomboter – kruidenboter – tapenade’s
Warme gedeelte:
- Malse kipfilet met satésaus
- Beenham met een paprikasaus
- Varkenshaas in pepersaus
- Kipfilet met cocktailfruit
- Groente van het huis
- Gekruide gebakken aardappels
- Frietjes
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Vissalade
- Rosé gebraden rosbief
- Verse meloen met rauwe ham
- Haring filet met fijne uitjes (apart geserveerd)
- Verschillende soorten rauwkost
- Stokbrood
- Roomboter – kruidenboter – tapenade’s
Warme gedeelte:
- Malse varkenshaasmedaillons in een goed gevulde champignonroomsaus
- Visschotel van zalmfilet en witvis geserveerd met een heerlijke vissaus
- Sukade lapjes met een lekkere jus
- Ballen gehakt
- Gekruide gebakken aardappels
- Groente van het huis
- Frietjes
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Vissalade
- Pastasalade met zwarte olijven, mozzarella, paprika, rode ui en rucola
- Serranoham
- Dun gesneden Bourgondische beenham
- Gerookte zalm
- Haringfilet geserveerd met uitjes (apart van elkaar geserveerd)
- Rauwkostsalades
- Stokbrood
- Roomboter – kruidenboter – tapenade’s
Warme gedeelte:
- Vers gebakken kibbeling
- Bourgondisch stoofpotje
- Witvis met een tuinkruidensaus
- Biefstukpuntjes in een stroganoffsaus
- Groente van het huis
- Gebakken aardappelen met spek en ui
- Frietjes
Koude gedeelte:
- Ambachtelijke rundvleessalade
- Kip kerriesalade met ananas geserveerd met ijsbergsla
- Griekse salade gevuld met olijven, tomaat en fetakaas
- Dun gesneden seranoham
- Gerookte forel
- Haring filet met fijne uitjes (apart geserveerd)
- Gerookte zalm
- Rauwkostsalades
- Stokbrood, waldcorn en maïsbrood
- Roomboter – kruidenboter – tapenade’s
Warme gedeelte:
- Gamba’s gebakken In verse knoflook met roerbakgroenten
- Rolletjes van tongfilet & zalm (gepocheerd = langzaam gaar gestoomd)
- Biefstukpuntjes met pepersaus
- Huisgemarineerde spare ribs
- Oosterse kipfilet
- Groente van het huis
- Gebakken aardappelen met spek en ui
- Frietjes
Laat u verrassen door ons creatieve keuken team. U geeft een prijs aan en wij maken uw feest nog feestelijker.
Stamppotten keuzes:
- Hutspot
- Boerenkool
- Spitskool
- Spruitjes
- Rauwe andijvie
- Zuurkool
- Schotels:
- Zuurkool schotel
- Rodekool schotel
- Spitskool schotel
- Vlees keuzes:
- Rookworst
- Gebakken worst
- Gekookte worst
- Speklappen
- Hachee
- Ribbetjes
- Grootmoeders draadjes vlees
- Balletjes gehakt
- Spare ribs
Standaard bijlagen:
- Rauwe uitjes
- Augurken
- Zilveruitjes
- Piccalilly
- Mosterd
- Jus
Prijs van 3 soorten stamppotten, 3 soorten vlees en de standaard bijlagen bedragen € 18,95 per persoon.
In plaats van een stamppot een schotel dan bedraagt de meerprijs € 1,95.
Extra stamppot € 1,95 p.p., extra schotel € 3,50 p.p., extra vlees per soort € 2,75
Bestaande uit:
- Wrap gevuld met gerookte kip
- Wrap gevuld met gerookte zalm
- Stokbrood met rundvleessalade
- Stokbrood met vissalade
- Stokbrood met rosbief
- Stokbrood met brie
- Ham met meloen
- Roggebrood met haring en uitjes
- Gevulde eieren
- Blokjes jonge kaas
- Ham met asperge
- Stokbrood geserveerd met kruidenboter
Het warme gedeelte:
- T.V. sticks
- In bierbeslag gebakken champignons
- Balletjes gehakt
- Saté stokjes met saté saus
Dessert buffet ( € 7,50 p.p. incl. btw)
- Diverse soorten bavaroise
- IJstaart van vanille en chocolade
- Chocoladesaus
- Advokaat
- Aardbeiensaus
- Boerenjongens
- Slagroom
- Diverse soorten ijs
Luxe dessert buffet ( € 8,95 p.p. incl. btw)
- Diverse soorten bavaroise
- IJstaart van vanille en chocolade
- Aardbeiensaus
- Advokaat
- Boerenjongens
- Slagroom
- Chocoladesticks
- Vruchtenbowl
- Geflambeerde kersen
- Diverse soorten ijs
Achterhoeks Dessert buffet ( € 8,95 p.p incl. btw)
- Warme Halse pap gevuld met huisgemaakte boerenjongens
- Koude griesmeelpudding met bessensap
- Vanille bavaroise
- Geflambeerde kersen
- Hang-op
- Vruchten bowl
- Slagroom
- Vanille-ijs
- Aardbeienijs