Warm en koud buffet online samenstellen

Onze koud- en warm buffetten staan in de wijde omtrek bekend om de verse ingrediënten, de verrassende samenstelling en de culinaire creativiteit van onze keukenbrigade.

Onze koud- en warm buffetten kunt u laten opdienen in ons partycentrum (vanaf 20 personen) of bij wijze van catering (vanaf 15 personen) laten bezorgen op iedere gewenste locatie. Uiteraard is het daarbij tevens mogelijk dat wij de complete catering inclusief bedienend personeel voor u verzorgen.

Help uzelf of laat ons u helpen

U kunt naar hartenlust zelf uw koud- en warm buffet samenstellen, uiteraard adviseren wij u als u dat wenst. Wij bieden u het gemak van online aanvragen. U maakt online uw keuze en vult het aanvraagformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op of verzorgen een duidelijke offerte. Wilt u liever direct contact? Bel ons dan gerust via 0314 63 12 34. Wij helpen u graag verder.

Hieronder vindt u alle mogelijkheden. Klik de vakken open en maak uw keuze.

 

Al onze koud en warmbuffetten

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Rauwe ham met meloen
  • Hamrolletjes gevuld met asperge
  • Achterhoekse nagelholt
  • Gevulde eieren
  • Rauwkostsalades
  • Stokbrood
  • Knoflooksaus en kruidenboter

Warme gedeelte:

  • Kleine schnitzeltjes
  • Balletjes gehakt
  • Plakken procureur met een vleesjus
  • Champignonroomsaus
  • Jägersaus
  • Boontjes met gebakken spekjes
  • Gebakken aardappelen met spek en ui
  • Franse frietjes

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Tonijnpastasalade
  • Hamrolletjes gevuld met asperge
  • Gebraden fricandeau
  • Gevulde eieren
  • Rauwkostsalades
  • Stokbrood & Waldcornbrood
  • Roomboter – kruidenboter – tapenade’s

Warme gedeelte:

  • Gebraden kippen boutjes
  • Gegrilde beenham met een zachte mosterd dille saus
  • Scholfilet geserveerd met citroen
  • Parijse worteltjes
  • Gebakken aardappelen met spek en ui
  • Gefrituurde aardappelbolletjes

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Huzarensalade
  • Rosé gebraden rosbief
  • Gebraden fricandeau
  • Gevulde eieren
  • Rauwkostsalades
  • Stokbrood & Waldcornbrood
  • Roomboter – kruidenboter – tapenade’s

Warme gedeelte:

  • Malse kipfilet met satésaus
  • Reepjes shoarma
  • Plakken procureur met jagersaus
  • Beenham geserveerd met stroganoffsaus
  • Snijboontjes
  • Gebakken krieltjes
  • Franse frietjes

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Zalmsalade
  • Rosé gebraden rosbief
  • Verse meloen met rauwe ham
  • Haring filet met fijne uitjes (apart geserveerd)
  • Verschillende soorten rauwkost
  • Stokbrood
  • Roomboter – kruidenboter – tapenade’s

Warme gedeelte:

  • Malse varkenshaasmedaillons in een goed gevulde champignonroomsaus
  • Visschotel van zalmfilet en witvis geserveerd met een heerlijke vissaus
  • Sukade lapjes met een lekkere jus
  • Ballen gehakt
  • Krieltjes met gemixte roerbakgroenten
  • Franse frietjes
  • Roosjes van broccoli met een Hollandaisesaus

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Zalmsalade
  • Pastasalade met zwarte olijven, mozzarella, paprika, rode ui en rucola
  • Serranoham
  • Dun gesneden Bourgondische beenham
  • Gerookte zalm
  • Haringfilet geserveerd met uitjes (apart van elkaar geserveerd)
  • Gevulde eieren
  • Rauwkostsalades
  • Stokbrood
  • Roomboter – kruidenboter – tapenade’s

Warme gedeelte:

  • Vers gebakken kibbeling
  • Runderstoofpotje met champignons
  • Witvis met een tuinkruidensaus
  • Biefstukpuntjes in een stroganoffsaus
  • Mixed van diverse soorten groentes
  • Gebakken aardappelen met spek en ui
  • Franse frietjes
  • Gefrituurde aardappelbolletjes

Koude gedeelte:

  • Opgemaakte vleessalade
  • Kip kerriesalade met ananas geserveerd met ijsbergsla
  • Griekse salade gevuld met olijven, tomaat en fetakaas
  • Dun gesneden seranoham
  • Runderrookvlees
  • Gerookte forel
  • Haring filet met fijne uitjes (apart geserveerd)
  • Gerookte zalm
  • Gevulde eieren
  • Rauwkostsalades
  • Stokbrood, waldcorn en maïsbrood
  • Roomboter – kruidenboter – tapenade’s

Warme gedeelte:

  • Gamba’s gebakken In verse knoflook met roerbakgroenten
  • Rolletjes van tongfilet & zalm (gepocheerd = langzaam gaar gestoomd)
  • Ossenhaaspuntjes met pepersaus
  • Huisgemarineerde spare ribs
  • Oosterse kipfilet
  • Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Gebakken aardappelen met spek en ui
  • Franse frietjes

Laat u verrassen door ons creatieve keuken team. U geeft een prijs aan en wij maken uw feest nog feestelijker.

Stamppotten keuzes:

  • Hutspot
  • Boerenkool
  • Spitskool
  • Spruitjes
  • Rauwe andijvie
  • Zuurkool
  • Schotels:
  • Zuurkool schotel
  • Rodekool schotel
  • Spitskool schotel
  • Vlees keuzes:
  • Rookworst
  • Gebakken worst
  • Gekookte worst
  • Speklappen
  • Hachee
  • Ribbetjes
  • Grootmoeders draadjes vlees
  • Balletjes gehakt
  • Spare ribs

Standaard bijlagen:

  • Rauwe uitjes
  • Augurken
  • Zilveruitjes
  • Piccalilly
  • Mosterd
  • Jus

Prijs van 3 soorten stamppotten, 4 soorten vlees en de standaard bijlagen bedragen € 16,50 per persoon.

In plaats van een stamppot een schotel dan bedraagt de meerprijs € 0,75.

Extra stamppot € 1,00 p.p., extra schotel € 1,50 p.p., extra vlees per soort € 1,25

Bestaande uit:

  • Wrap gevuld met gerookte kip
  • Wrap gevuld met gerookte zalm
  • Stokbrood met vleessalade
  • Stokbrood met zalmsalade
  • Stokbrood met rosbief
  • Stokbrood met brie
  • Ham met meloen
  • Roggebrood met haring en uitjes
  • Gevulde eieren
  • Blokjes jonge kaas
  • Ham met asperge
  • Stokbrood geserveerd met kruidenboter

Het warme gedeelte:

  • T.V. sticks
  • In bierbeslag gebakken champignons
  • Balletjes gehakt
  • Saté stokjes met saté saus

Live Cooking prijs op aanvraag.

Entree:

Romige knolselderijsoep gevuld met blauwschimmelkaas en tuinkers

Koude gedeelte bestaande uit:

Diverse soorten wraps gevuld met:

  • Gerookte zalm
  • Runder carpaccio
  • Gerookte kalkoenfilet
  • Ham met meloen
  • Kaasplankje met diverse soorten kaas
  • Zoute soepstengel omringd door serannoham
  • Soesje gevuld met een mousse van zalm
  • Tomaatje gevuld met garnalen
  • Canneloni van runderrookvlees met mozzerella
  • Pesto brood met een kruidenkaas bestrooid met tuinkers
  • Diverse soorten olijven

Stokbrood – Maïsbrood – Waldcornbrood – Turksbrood

 

Salades:

  • Mediterrane salade (mooie grove salade)
  • Griekse salade gevuld met o.a. ansjovis en feta

Apart van bovenstaande worden diverse soorten dressings geserveerd

Warme gedeelte bestaande uit:

  • Scampi’s omringd door een filo-blad
  • Loempia gevuld met gerookte zalm
  • Butterfly’s gemarineerd in knoflook
  • Gebakken tournedos
  • Reepjes kipfilet gemarineerd gefrituurd in tempurabeslag
  • Gemarineerde gamba spiesje
  • In bierbeslag gebakken champignons
  • Spies van gemarineerde roseval aardappel met aubergine
  • Courgette / wortel / aubergine gefrituurd in tempurabeslag

 

Sausjes apart geserveerd:

  • Zoete soja saus
  • Oestersaus
  • Kruidenboter
  • Knoflooksaus
  • Citroen – gember dipsaus
  • Teriyakisaus

Dessert buffet (6,50 p.p. incl. btw)

  • Bitterkoekjes bavaroise
  • Aardbeien bavaroise
  • Chocolade bavaroise
  • Passievruchten bavaroise
  • IJstaart van vanille en chocolade
  • Chocoladesaus
  • Advokaat
  • Aardbeiensaus
  • Boerenjongens
  • Slagroom
  • Vanille-ijs
  • Aardbeienijs
  • Pistache-ijs

Luxe dessert buffet (8,- p.p. incl. btw)

  • Bitterkoekjes bavaroise
  • Aardbeien bavaroise
  • Chocolade bavaroise
  • Passievruchten bavaroise
  • IJstaart van vanille en chocolade
  • Aardbeiensaus
  • Advokaat
  • Boerenjongens
  • Slagroom
  • Chocoladesticks
  • Vruchtenbowl
  • Geflambeerde kersen
  • Vanille-ijs
  • Bananenijs
  • Aardbeienijs
  • Stracciatella-ijs

Achterhoeks Dessert buffet (8,- p.p incl. btw)

  • Warme Halse pap gevuld met huisgemaakte boerenjongens
  • Koude griesmeelpudding met bessensap
  • Vanille bavaroise
  • Geflambeerde kersen
  • Hang-op
  • Vruchten bowl
  • Slagroom
  • Vanille-ijs
  • Aardbeienijs