Reserveren? 0314 63 12 34

Verjaardag, jubileum of bruiloftsfeest?

Kom en vier het in onze klassieke zaal met ruimte voor gezelschappen tot 110 personen!

Waarom kiezen voor onze klassieke zaal?

  • Op een prima bereikbare locatie in het Achterhoekse Halle

    Meer dan voldoende parkeerruimte rondom ons pand

  • Ook zeer goed toegankelijk voor minder valide mensen

    Alle (sanitaire) voorzieningen aanwezig

  • All-in verzorging en sfeervolle, comfortabele inrichting

    Klassiek en landelijk ingericht met airco en presentatiemogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden van zaalhuur?

Onze klassieke zaal vormt de perfecte basis voor uw feest. Bel voor info, bezichtiging of reserveren:  0314 63 12 34

Onze kleinere klassieke zaal huren

Bij ons kunt u een perfecte zaal huren voor iedere gelegenheid. Ons partycentrum beschikt over twee sfeervolle zalen. Zo is er de moderne zaal (tot 350 personen) en de klassieke zaal ’t Schuurtje (tot 110 personen). Deze laatste is sfeervol ingericht en voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en presentatie/geluidsapparatuur. De gezellige inrichting kenmerkt zich door een laagdrempelige landelijke stijl. Hiermee kunt u onze klassieke zaal bij uitstek huren voor bijvoorbeeld een all-in:

Onze klassieke zaal is zeer goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en tevens voorzien van een gezellige bar en een ruime dansvloer. Uiteraard is er voldoende comfortabel meubilair. Boekt u de zaal, dan wordt deze compleet naar wens voor u ingericht. De zaal is dan exclusief voor u beschikbaar.

Compleet verzorgd

Wij verzorgen altijd uw hapjes en drankjes als u bij ons een zaal huurt. Ook heeft u de mogelijkheid uw zaalhuur te combineren met een passende maaltijd, bijvoorbeeld een uitgebreid diner, luxe koud- of warmbuffet, traditioneel Achterhoeks stamppottenbuffet, Live Cooking of ons populaire meerlandenbuffet (meer informatie over de arrangementen treft u hieronder). Ook is het in overleg mogelijk om verschillende vormen van entertainment voor u te verzorgen. Wilt u meer informatie of boeken? Bel of mail ons dan gerust. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Combineer uw zaalhuur met diner, drankjes en hapjes

Komt u uw feest vieren in onze klassieke zaal? Dan zorgen wij er graag voor dat u en uw gasten niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffetten of een barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen