Reserveren? 0314 63 12 34

Catering bedrijf nodig? Wij regelen het geheel naar wens

Wij verzorgen naar wens eten, drinken, bedienend personeel en de aankleding voor u!

Quality Catering door Nijhof Halle

 • Smaakvol en professioneel

  De lekkerste hapjes, gerechten en desserts bereid met dagverse ingrediënten door onze creatieve keukenbrigade

 • Compleet verzorgd

  Als u dat wilt verzorgen wij de catering geheel op maat, desgewenst inclusief personeel, partytent en aankleding van de ruimte

 • Geserveerd waar en wanneer u wilt

  Hapjes, drankjes en buffetten kunnen worden geserveerd in ons partycentrum of op een locatie naar keuze

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van catering?

Wij maken graag kennis met u en maken een offerte op maat  0314 63 12 34

Catering bedrijf Nijhof, completer dan u wellicht denkt!

Wij als catering bedrijf verzorgen catering op maat voor elke (feestelijke) gelegenheid in de Achterhoek. Of u nu een lunch, koud- en warmbuffet of catering rondom een complete bruiloft wilt laten verzorgen, wij bereiden het voor en bezorgen bij u op locatie. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en huisgemaakte producten uit eigen keuken. Hierdoor kunnen wij de garantie waarborgen voor heerlijk eten en drinken. Verras uzelf en uw gasten met onze verse producten!

Catering bedrijf, maar ook aankleding van uw feest

Wilt u een feesttent huren voor uw feest? Wij hebben alles in huis om dit voor u te verzorgen. Dankzij onze ruime ervaring en via ons grote netwerk leveren wij alles wat u nodig hebt om van uw feest een écht feest te maken. Denk daarbij ook gerust aan de aankleding van de feestruimte met zaken zoals:

 • kroonluchters of led verlichting
 • vloerbedekking
 • tafels en stoelen
 • partytafels
 • verwarming
 • rode lopers

Of u nu alleen het eten en de dranken door ons laat verzorgen, of gebruik wilt maken van onze eigen feestzalen, aankleding en entertainment. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Neem dan contact met ons op via 0314 63 12 34.

Feestdagen 2019

Wilt u met de feestdagen thuis genieten van onze culinaire creativiteit? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze catering arrangementen!

Wij zorgen er graag voor dat u en uw gasten niets te kort komen als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffetten of een barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen