Reserveren? 0314 63 12 34

Viert u uw bruiloft in een bruiloftzaal van Partycentrum Nijhof?

Uw gezelschap is van harte welkom. Combineer uw bruiloftsfeest met onze arrangementen!

Waarom een bruiloftzaal van Nijhof Halle?

  • Uitstekende bruiloftlocatie

    hoe groot uw gezelschap ook is, wij hebben vrijwel altijd een geschikte bruiloftzaal voor u

  • Arrangementen eten & drinken

    Viert u uw feest in één van onze zalen? Wij verzorgen complete catering van hapjes, drankjes en bufetten!

  • Invulling naar wens mogelijk

    Heeft u speciale wensen of ideeën? Bespreek ze met ons en wij doen er alles aan ze te realiseren!

Speciale wensen?

Wilt u meer weten, een zaal zien of speciale wensen bespreken? Bel ons!  0314 63 12 34

Een bruiloftzaal? Reserveer tijdig!

Gaat u binnenkort trouwen of wilt u huwelijksjubileum vieren? Wij hebben niet alleen de perfecte bruiloftzaal voor u, maar kunnen er ook aan bijdragen dat u een onvergetelijke dag beleeft. Zo zorgen wij er met plezier voor dat er een dag- en/of avondvullend programma wordt samengesteld. Dat doen wij natuurlijk van A tot Z in overleg met u, zodat alles precies naar wens verloopt.

Bruiloftzaal compleet verzorgd

Ons partycentrum, gelegen in het gezellige Achterhoekse dorpje Halle beschikt over twee bruiloftzalen. Een kleine, klassiek ingerichte zaal en een grote moderne zaal met verplaatsbaar podium. Beide zalen beschikken over comfortabel meubilair, een dansvloer, bar, beeld- en geluidsinstallatie en airconditioning. Het hoeft uw gezelschap aan niets te ontbreken, zeker niet wanneer u gebruikmaakt van onze arrangementen op het gebied van eten en drinken. Lees meer over onze arrangementen in het blok hieronder.

Ons team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen om u een onvergetelijk bruiloftsfeest te bezorgen. U hoeft slechts te genieten van de ambiance, uw vrienden en familie en de uitstekende verzorging. Wilt u meer weten of een bruifloftzaal boeken? Bel ons gerust, ook als u prijs stelt op een rondleiding.

Lees meer over onze:

 

Combineer uw bruiloftsfeest met diner, drankjes en hapjes

Viert u uw bruiloftsfeest in één van onze zalen? Dan zorgen wij er graag voor dat u niets te kort komt, ook als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffet of zelfs een gezellige barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen