Reserveren? 0314 63 12 34

Bent u wel in voor een bedrijfsfeest met een ludiek thema?

Wij verzorgen compleet georganiseerde bedrijfsfeesten!

Waarom een bedrijfsfeest via Nijhof Halle?

 • Uitstekende feestlocatie

  Welk thema uw feest ook krijgt, onze locatie is in vrijwel alle gevallen er perfect voor uitgerust!

 • Arrangementen eten & drinken

  Viert u uw feest in één van onze zalen? Wij verzorgen complete catering van hapjes, drankjes en buffetten!

 • Kies uit verschillende thema's

  Als u dat wenst kunnen wij uw bedrijfsfeest volgens een gekozen thema organiseren. Dat wordt lachen!

Speciale wensen?

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfeesten of speciale wensen bespreken? Bel ons!  0314 63 12 34

Bedrijfsfeest organiseren?

Bent u op zoek naar een leuke invulling van uw personeelsfeest of een bedrijfsfeest? Wij hebben niet alleen de juiste feestlocatie voor u beschikbaar, maar kunnen u ook helpen om een dag- en/of avondvullend programma samen te stellen.

Aan de basis hiervan kan een compleet georganiseerd themafeest staan. Wij regelen alles voor u, zodat u volledig kunt meegenieten van al het leuks dat de dag en avond zal brengen.

Als u wel in bent voor een themafeest met een bijzondere twist, dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. Wij organiseren voor zowel kleine als grote groepen namelijk de spannendste, grappigste, avontuurlijkste en gekste themafeesten in samenwerking met TB Events en Unieke Uitjes.nl. Voorbeelden zijn:

 • Wie ontdekt de verrader
 • Citygame the phone
 • Gek op holland quiz
 • Moorddiner
 • The hangover
 • Sex in the city
 • Mannen tegen de vrouwen

Wilt u meer weten en boeken?

Een compleet overzicht van alle thema’s vindt u op de websites van:

Bedrijfsfeest boeken of een rondleiding?

Ons team van enthousiaste medewerkers zal er alles aan doen om u een onvergetelijk bedrijfssfeest te bezorgen. U hoeft slechts te genieten van de ambiance, uw collega’s, relaties en de uitstekende verzorging. Wilt u meer weten of een zaal boeken? Bel ons gerust, ook als u prijs stelt op een rondleiding.

(product)presentaties of personeelsbijeenkomsten

Zoekt u een geschikte ruimte voor een personeelsbijeenkomst of (product)presentatie en stelt u prijs op een complete verzorging? Onze zalen staan tot uw beschikking. Wij kunnen daarnaast aan de hand van onze arrangementen zorgen voor drankjes, lunch of diner en hapjes. Verdere informatie over onze arrangementen treft u in het blok hieronder.

Lees meer over onze:

Combineer uw bedrijfsfeest met diner, drankjes en hapjes

Viert u uw bedrijfsfeest in één van onze zalen? Dan zorgen wij er graag voor dat u niets te kort komt, ook als het gaat om eten en drinken. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld voor drankjes, hapjes, lunch- of dinerbuffet of zelfs een gezellige barbecue.

Klik hiernaast op de weergave van het arrangement naar keuze en lees meer over de mogelijkheden en kosten. Komt u er niet zonder hulp uit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Alle arrangementen