Reserveren? 0314 63 12 34

Terug

Actuele info ivm Corona

Wij laten de tafels en stoelen in ons restaurant en dinercafé even bijkomen van de gezellige en drukke tijd die we de afgelopen maanden mochten beleven. Gelukkig – en dankzij alle maatregelen – bleef iedereen gezond.

Natuurlijk balen we, maar het is zo mooi om te zien hoeveel mensen wij wél mochten bedienen gedurende de zomer. De tevreden reacties we ontvingen hebben ons team in vuur en vlam gezet. Iedereen staat klaar om er nóg meer samen voor te gaan. Zoals gezegd: de voordeur gaat tijdelijk dicht, maar het afhaalluik blijft open. Van donderdag t/m zondag (16:00 – 20:00 uur) maken we jullie blij met de heerlijkste gerechten uit onze keuken.

Terras open

Op vrijdag t/m zondag is ons terras open van 12:00 tot 20:00 uur (bij gunstige weersomstandigheden)

Bestellen en afhalen zonder uw auto te verlaten

Via www.nijhofhalle.nl/belbestel kun je de afhaalmenukaart bekijken en telefonisch je bestelling doorgeven. Onze tip: bel op tijd en geef door hoe laat je wilt eten. Dan hoef je niet langer te wachten dan nodig is. PS: We komen binnenkort met lekkere, wisselende weekendgerechten. Houd facebook in de gaten en laat je verrassen!

Van onze afhaalomzet gaat 5% naar de voedselbank. Samen sterk 💚 Samen delen!

Bekijk online onze menukaart en bestel telefonisch. Vervolgens rijdt u langs de achterzijde van ons pand en krijgt u de bestelling aangereikt.

Bekijk ons afhaalmenu       Bel & reserveer of bestel