Themafeesten

Eens iets anders? Voor 's middags of een avond? Actief? Ook daar hebben wij wat voor in ons assortiment. De vraag "Hebben jullie niet iets voor ons middag- of avondprogramma?", klinkt ons als muziek in de oren.

 

Er zijn verschillende redenen voor een feestje, er zijn ook verschillende groepen en omdat niet iedereen altijd hetzelfde wil hebben wij ook verschillende mogelijkheden.

 

Hieronder staan de verschillende thema's:

 

 • Hollywood Helden Party 
 • Glitter & Glamour
 • Wie heeft de X-factor
 • Ik hou van Holland
 • Film
 • Amsterdamse Avond
 • Waarzegters
 • De uitdaging
 • Glasblazen
 • Hollandse avond
 • Bodypaint
 • Tiroler / Aprés-Ski
 • 13 = Gelukshow
 • Seventies Party
 • De Muziekspektakel Quiz
 • Het Foute Feest
 • Het Ongeorganiseerde Feest
 • Zandkunstenaar
 • Tijd Is Geld Show
 • Buikdanseres
 • Casino Avond
 • Kopspijkers
 • De Prijs Je Rijk Show
 •  

  Hollywood Helden Party

   

  Een thema geheel in stijl van Hollywood en haar filmhelden !

   

  “ Superman” zelf is uw gastheer en hij neemt u mee op een magische tour door

  Hollywood. Hij daagt u uit tijdens verschillende quizonderdelen , want hij wil

  graag weten hoeveel u weet van Hollywood en haar helden.

   

  • Uit welke film komt dit muziekfragment ?

   

  • Omschrijf de filmster. U mag alles vertellen alleen zijn naam niet.

   

  Kunt u raden welke filmster er bedoelt wordt ?

  En dan….is er ineens de prestigieuze “Oscar” uitreiking , waarbij er door u

  wordt gestemd op bv :

   

  • Beste werknemer van het jaar

   

  • Sportiefste teamlid van de sportvereniging

   

  • Liefste familielid van de hele familie

   

  Onder groot applaus worden de Oscars uitgereikt aan de

  winnaars /winnaressen. Meteen na de uitreiking barst het eindfeest los

  waarbij u verrast zult worden met een tweetal spetterende optredens van

  echte helden uit de film/muziekwereld.

   

  Tip : Het is helemaal leuk als u verkleed komt als uw filmheld ! Gegarandeerd

  succes bij uw entree over de rode loper !

   

   

   

  Glitter & Glamour

   

  Waan u in de wereld van Glitter & Glamour. In een glamoureuze ambiance beleeft u het feest van uw dromen. Wij helpen u graag met een passende invulling zowel qua artiesten, entertainment als catering.

   

   

   

   

   

   

   

  Wie heeft de X-factor

  Avondvullend programma waarin de gast de hoofdrol speelt en moet laten zien wat hij of zij vocaal in huis heeft!!
  De jury bent u zelf
  Ideaal programma voor bedrijfs-evenementen
  *Hylarisch * Feestgarantie * Top Entertainment
  Met DJ en Alain als presentator.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ik hou van Holland Quiz

  Het idee voor een huwelijks feest , buurtfeest , familie of bedrijf feest! De waanzinnig populaire Ik hou van Holland spelshow !

  Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteunt door professionele beeld en geluid apparatuur op de locatie van uw keuze.

  Het programma is als volgt : Bij binnenkomst krijgen uw gasten een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet , is , dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent ,aangeeft. U zult vandaag het leukste spel van de Nederlandse televisie spelen. Namelijk het Ik hou van Holland spelshow.

  Na het ontvangst van uw gasten , in een geheel Hollands omgetoverde zaal en met gezellige achtergrond muziek , zal de presentator u het spel uitleggen.

  Vervolgens zoekt iedereen zijn of haar teamgenoten op en wordt er door zowel team Rood wit blauw als team Oranje een teamcaptain aangesteld. De teamcaptain kiest de spelers voor de eerste ronde ( 3 stuks per team ) en dan gaat het spel van start. De tune wordt gestart , en de eerste ronde wordt gespeeld.

  Vervolgens worden er per ronde 3 andere personen per team aangesteld. Per show komen er , als er genoeg deelnemers zijn , 44 verschillende personen achter de desks.

  Ook de jongere gasten worden bij de show betrokken , voor hen hebben wij aangepaste vragen en liedjes. Bij groepen worden ook de achterban van de teams betrokken bij het raden van de liedjes en de schattingsvragen. Kortom ,een interactieve show voor al uw gasten.

  Er zijn een 6 tal rondes variërend van spelling , goed of fout , schattingsvragen en algemene kennis. Ook de verjaardagsronde en meneer Cheung ( de chinees ) zullen niet ontbreken. De 7de ronde is de finale ronde met het beruchte rad. Uiteraard wordt er halverwege de show even gepauzeerd voor een drankje en plaspauze.

  Het winnende team zal naar huis gaan met de felbegeerde Gouden klomp!

   

   

   

   

  Film

   

  Zie jezelf figureren in een bloedstollende thriller die zich afspeelt in de achterbuurten van van New York of in slapstickcomedy met een tropisch eiland als scenario.

  Met onze mobiele studio, inclusief Green Screen, nemen wij de scenes op. Tijdens de opnames zie je jezelf verschijnen in de meest exotische of angstaanjagende scenario's. Met behulp van Chroma Key wordt de groene achtergrond vervangen door de virtuele wereld.

  Aan het eind van de middag kan dan de eerste versie van de film al bekeken worden. Na afloop van het programma zullen wij de puntjes op de i zetten om de film er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Het definitieve eindresultaat wordt ten slotte opgestuurd op DVD.

   

   

   

   

   

  Amstardamse avond

  Duur ca. 3-4 uur

  Groepsgrootte: 20-200 personen

   

  Gezellig een pilsje pakken en meezingen met Hazes en Johnny Hoes, kortom: tijdens dit feest waant u zich in een gezellig kroegje in de Jordaan waarbij het altijd op en top gezellig is. Onze eigen "Johnny" weet u op Amsterdamse wijze in beweging te krijgen. De meezingers heeft u vlot onder de knie.

   

  Wat gaat u zoal meemaken:

  Een live optreden van Johnny Smartlap, die zichzelf begeleidt op zijn gitaar;

  Een twee-tal “pittige “spelonderdelen die regelrecht van de Amsterdamse Wallen komen;

  Karaoke, u zingt zelf mee met de grootste Amsterdamse artiesten als Drukwerk, Koos Alberts & André Hazes.

  Een paar lekkere pilsies pakken bij een oud kroegje in de Jordaan.

  Om het thema te versterken wordt de zaal aangekleed met een prachtig decor met pikante weergaven van de rosse buurt voor ook wat pikantere spellen die voor de nodige hilariteit zorgen.

  Pas gedurende deze avond wel goed op uw spullen!. Er zitten ongure types in de zaal die het gemunt hebben op uw persoonlijke eigendommen. Voor u het weet bent u in een flits beroofd….

   

   

   

   

   

   

  Bodypaint

   

  Fraaie ontwerpen op zorgvuldig geselecteerde modellen evt. aangevuld met bijpassende (thema)accessoires. Modellen kunnen ingezet worden om te flyeren, serveren, optreden als gastvrouw etc. Painten gebeurt zowel achter de schermen of als act in aanwezigheid van het publiek

   

   

   

   

   

  Tiroler / Aprés-Ski

  Krijg weer helemaal je vakantie après-ski gevoel met dit item. De juiste band, aangevuld met eventueel de juiste artiesten en mogelijk een winterse aankleding zorgen voor een perfect feest.

   

   

   

   

  Waarzegster

  Laat uw toekomst op onnavolgbare wijze voorspellen door dit fantastische medium. Wat staat u te wachten? Weet u het .....?

   

   

  De uitdaging

  Spelduur 1,5 uur

  Groepsgrootte: 20-50 personen

   

  Een interactieve quiz waarbij u aan de quiztafel de uitdaging aangaat tegen het andere team. De spelelementen van deze show herkent u misschien wel van de TV. De uitdaging is een show in de sfeer van “ Ik hou van Holland “ en “ Holland Sport “. Onze gladde showmaster laat u deelnemen aan de volgende spelonderdelen :

  Petje op – Petje af ! Hoeveel kennis heeft u van : uw eigen vriendengroep, collega’s, sport en ander nieuws uit ons eigen kikkerlandje ?

  Hoeveel weet u nog van die oerhollandse meezingers van toen en nu ? Oftewel : “Welke zanger was dit ook alweer, wat is de titel van die meezinger, hoeveel regels ken jij nog van het refrein?

  Bekende Nederlanders Quiz. De teamcaptain krijgt van de showmaster namen van bekende Nederlanders te zien, waarover de teamcaptain dan eén en ander vertelt, maar de naam noemen mag natuurlijk niet ! Kun jij met je team raden welke BN-er hij /zij bedoelt ?

  (Sport)bloopers. Op groot scherm krijgt u de mafste (sport)fragmenten voorgeschoteld. Kun jij met je team voorspellen hoe het sportfragment afloopt?

  Verrassingsronde. De klapper van de avond waarbij eén van uw teamleden uit de band mag springen en nog eens dubbele punten voor zijn/haar team kan gaan binnenhalen met een fantastische act.

  Welk team verdient de meeste punten en gaat er met de hoofdprijs vandoor? "DURF JIJ DE UITDAGING AAN TE GAAN?"

   

   

  Glasblazen

   

  Sinds de ontdekking dat zand als het verhit wordt een nieuwe vorm aanneemt is de mens door het doorzichtige harde glas gefascineerd.
  Op hoge temperaturen wordt glas vloeibaar als stroop. Voor de kenner, de glasblazer, is glas gemakkelijk te bewerken.
  Door middel van blazen en andere technieken wordt het vloeibare glas tot het gewenste ontwerp gevormd.
  De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Afgekoeld is glas zo scherp als een samurai-zwaard, grillig als een koraalrif, of zo rond en glad als een kiezelsteen.

  TECHNIEK
  Glasblazen met een brander is de techniek die wij als workshop aanbieden.
  Hierbij worden glazen buizen draaiend in de vlam van een gasbrander verhit. Wanneer de temperatuur hoog genoeg is kan men er, buiten de vlam, lucht in blazen en van het hete glas een bol maken. Ook tijdens het blazen blijft men rustig en regelmatig met de buis draaien. Een andere wijze om glazen voorwerpen te maken is het gebruik van massief staaf. Door deze in de vlam te houden en bij de juiste temperatuur aan elkaar te laten vloeien en te vormen kunnen de meest aparte voorstellingen gemaakt worden.

   

   

   

   

   

   

  Hollandse avond

  Een avond vol met Hollandse gezelligheid met de juiste band eventueel aangevuld met één of meerdere bekende of onbekende artiesten of misschien wel met een bekende look-a-like.

   

   

   

   

  13 = Gelukshow

  Tijdsduur ongeveer 1,5 uur

  Groepsgrootte: 20-50 personen

   

  Speluitleg: De mensen worden door de presentator ingedeeld in twee teams. De teams worden zo ingedeeld, dat ze qua samenstelling ongeveer gelijk zijn (aantal, man/vrouw, leeftijd ).

  Deze twee teams gaan het tegen elkaar opnemen in een spannende strijd !

   

  Elk team krijgt nu van onze presentator een reuze “speel“kaart (1x2m ) met daarop 25 vakjes. Elk vakje is genummerd en staat voor een bepaalde opdracht ( doe-denk opdracht, deze opdrachten kunnen we aanpassen aan de groep, zodat we het zo gek mogelijk kunnen maken ! )

   

  Heb je met je team een opdracht gewonnen, dan mag je dat vakje met die opdracht dichtschuiven. Vakje nummer 13 is opvallend fel van kleur en dit is niet zonder reden. Het team dat als eerste 13 vakjes afgesloten heeft, heeft het spel gewonnen! ( 25 – 13 = nog 12 opdrachten in het spel ). 13 Is bij dit spel dus het gelukscijfer want met 13 win je het spel !!!

   

  In de hoge hoed van onze presentator bevinden zich 25 ballen met op elke bal de daarop betreffende opdracht. Na elke opdracht laat de presentator een nieuwe bal uit de hoge hoed komen ! Met weer een nieuwe, spannende en uitdagende opdracht voor het hele team ! Welk team zal er gaan winnen ? En met een schitterende prijs naar huis gaan ? Ja, ook aan de poedelprijs is gedacht !

   

   

   

  Seventies Party

  Avondvullend programma

  Groepsgrootte: 20- geen maximum

   

  Vanavond staat de Seventies DJ centraal! De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer en uw gasten wanen zich weer even in de tijd van de Flower Power, Afropruiken, wijde pijpen en glitterbollen!

   

  We nemen uw gasten mee op reis door de tijd. Dans op muziek zoals muziek hoort te zijn, van de Tramps tot Aretha Franklin en van the Beegees tot Boney M. Maak uw outfit compleet bij onze Metamorfose Stand met afropruiken, glitterbrillen en felgekleurde boa’s!

   

  Doe mee aan de Seventies Quiz en Dance Contest! Tijdens deze avond gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Om de zaal nog meer in het thema onder te dompelen is het mogelijk om een lichtgevende dansvloer neer te leggen voor een extra Seventies gevoel!

   

   

   

  De muziekspektakel show

  Spelduur ca. 1,5 uur

  Groepsgrootte: 20- geen maximum

   

  Kun je zingen, zing dan mee met onze spelleider die je zal begeleiden op zijn gitaar. Voel je een echte IDOL. Zing je liever niet live? Geen probleem maar dan hebben we jou wel nodig om al die lastige muziekvragen te beantwoorden tijdens "de muziek uit de jaren ....quiz".

  Tijdens deze avond al het publiek ook nog eens worden verrast door optredens van enkele grootse artiesten! Houdt u van gezelligheid en veel muziek? Kies dan voor het muziekspektakel.

   

  Omschrijving: Een muziekspektakel waarbij enkele groepen feestgangers door ons worden ingedeeld. Elk team zal getest worden op muziekkennis met verschillende doe- en denkopdrachten. Artiesten/liedjes raden op live muziek. Welk team raad het snelst de artiest / band die er een hit mee scoorde. Muzikale vragenronde voor de teamleiders met o.a. kennisronde over muziek in de jaren ´60 ´70´80´90 enz. Raad bij welke TV-spot de tune hoort. Een aantal personen wordt uit de feestgangers gepikt om in de huid te kruipen van bekende sterren als André Hazes, Meatloaf enz.

   

   

   

   

  Het foute feest

  Groepen vanaf 20 personen.

  Duur ca. 3 à 4 uur

   

  Welkom op het "FOUTE" feest! Natuurlijk komen de personen die uitgenodigd zijn voor het "foute" feest in zo fout mogelijke kleding, niets is te gek en dress to inmpress is vanavond het thema! Een tijgerprintpakkie, fitnesskleding uit de jaren 80, in een trainingspak met daaronder sandalen, bedenk het, vanavond mag alles.

  Na de nodige drankjes komt onze aalgladde presentator binnenvallen om u mee te nemen en uit te dagen tot de meest "foute" spelonderdelen.

   

  Ja, ja ! hooggeëerd publiek! Doe mee met: Prijs je Rijk, Wedden Dat (De meest foute weddenschappen komen nu aan bod!) Het Gouden Bingospel (met hele foute prijzen) en oh ja, ook weten we alles van het publiek in de zaal. Weet u dit ook?!?

  Tijdens het feest zal u ook nog worden verrast door een fout optreden van een grootse artiest…. Meezingen geblazen dus!

   

  Na elke quiz - of elk spelonderdeel zorgt onze presentator voor de muziek. Hij draait hierbij graag zijn `lievelingsnummers `van o.a Modern Talking, Hepie & Hepie, The Village People en nog veel meer !!!!

  Kortom: Een heerlijk, fout avondje uit waarbij het lachen, gieren en brullen om jezelf en de ander zal zijn!

   

   

   

   

  Het ongeorganiseerde feest

  2 uur durend programma

  Groepsgrootte 20-100 personen

   

  Op deze avond wandelt u binnen bij een heuse bruiloft.

  De tafels voor de familie, de voetbalclub, de collega´s en alle andere "gasten" staan klaar. Wanneer iedereen zit, is er koffie met iets lekkers en kan er een begin worden gemaakt met het bedenken van sketches voor het bruidspaar. Zo dient er een welkomstlied gemaakt te worden, de versiering (roosjes vouwen) wordt gemaakt, een ABC levensloop etc.

   

  Dan, als de voorbereidingen gereed zijn, volgt het officiële gedeelte van het feest. De huwelijksvoltrekking van het bruidspaar, compleet met getuigen, wederzijdse ouders en de ambtenaar van de burgerlijke stand.

   

  Nadien volgen de felicitaties voor het kersverse "bruidspaar" en worden de sketches ten tonele gebracht.

  Is dit achter de rug, dan volgt een heerlijk buffet en is het feesten geblazen. Dansen en hossen op de muziek maar niet nadat het bruidspaar de openingsdans heeft verricht. Tijdens het feest wordt uiteraard het "versieren en hoog leven" van het bruidspaar niet overgeslagen. Er is zelfs een fotograaf aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen voor het "nageslacht". Kortom net een echte bruiloft, een feestelijke avond voor de echte levensgenieters onder ons.

   

   

  Zandkunstenaar

   

  Gert van der Vijver, is de enige zandkunstenaar van Nederland. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Gert gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien.

  Gert verzorgt nationale en internationale zandvoorstellingen. Hij maakt TV series voor de KRO en De Efteling, maar ook videofilmpjes op maat voor bedrijven en artiesten. Onlangs zijn beide TV programma's door China en Duitsland aangekocht. De zandkunstenaar verzorgt een visueel spektakel voor bedrijven, evenementen of beurzen.

  Met deze nieuwe kunstvorm biedt hij het publiek een onvergetelijk showelement, heel origineel tijdens de opening van een congres, beurs of seminar. Of het nu gaat om een thema, het logo van een bedrijf, of bepaalde kernwaarden, Gert vertaalt dit op treffende wijze in unieke tekeningen. Hij laat je ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn.
  Gert brengt mensen in verwondering door middel van humor en ontroering, waarbij hij de gevoelige snaar weet te raken met zijn magisch schouwspel van licht en donker.

   

   

   

  Tijd is geld show

   

  Iedereen kent het wel. Tegenwoordig is het rennen, vliegen, vallen en weer opstaan, zoals Herman van Veen al vertolkte in één van zijn liedjes. "Tijd is geld" is een uitdrukking die bij menig zakenlied op het voorhoofd gedrukt staat. Elke seconde kan er geld verdiend worden. Dit is ook het geval bij de Tijd Is Geld Show. Diverse spellen zullen afgewerkt worden in groepsverband, waarbij de tijdsfactor een grote rol speelt. Bij tijdsnood worden de meeste fouten gemaakt en dit zorgt altijd voor hilarische momenten. Na de intelligentietest, die bol staat van de 'instinkers', zullen spelletjes gespeeld worden waarbij een beroep wordt gedaan op bijvoorbeeld de neus, de kin en de buik. Met eenvoudige materialen, zoals luciferdoosjes, ballonnen, elastiekjes en tennisballen wordt er heel wat (leed)vermaak teweeg gebracht. Het (nep)geld dat verdiend wordt door de diverse groepen, wordt aan het einde van de show opgeteld. De winnaar van de show 'kan' weleens naar huis gaan met een ware geldprijs, die op kan lopen tot een zeer aannemelijk bedrag!

   

  De lachspieren zullen flink aan het werk worden gezet bij deze spelshow, die dan ook uitermate geschikt is voor vrijwilligersfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeestjes en teamuitjes. Doelstelling van de Tijd Is Geld Show is een gezellige, ongedwongen avond te hebben, waarbij plezier bovenaan staat. ons.

   

   

   

  Buikdanseres

  Zij verenigt in haar optredens de eeuwenoude rijke culturele danstradities van 3 continenten. De shows worden gekenmerkt door dynamiek, creativiteit en mysterie. Zij maakt frequente danstournee's door Turkije, Egypte, Marokko, Zuid-Amerika, Hollywood en New York. Geïnspireerde en originele choreografiën, verrassende kostuums van eigen ontwerp maken haar show tot een onvergetelijk artistiek hoogtepunt op uw feest of manifestatie.
  Zij is gespecialiseerd in de Moorse dans-Spaans/Arabisch- met haar kracht en macht stammend uit de levende traditie van de Arabo-Andalusische cultuur.

   

   

   

   

  Casino avond

  The Golden Nugget, Four Queens en Casino Royale. Dit zijn allemaal welbekende casino's in Las Vegas. Het draait er om geld, feesten, glamour en nog eens heel veel geld. Eén ding hebben deze casino's niet: onze informele benadering en de nodige "boerengezelligheid". De Casino-avond is een uitgelezen mogelijkheid om eens al die bekende casinospelen te leren kennen, zonder dat u zich daarbij te druk hoeft te maken over eventueel geldverlies.

   

  De Casino-avond is, zoals onder het kopje ‘doelgroep’ vermeld, voor iedere groep geschikt. Aan het begin van de avond krijgen alle deelnemers € 10.000,- aan nepgeld. Met dit geld probeert men zoveel mogelijk te verdienen. Dit kan door te spelen aan de verschillende speeltafels. De beste heer en de beste dame worden aan het einde van de avond beloond met ‘de kans’ op een enorm geldbedrag. De volgende speeltafels kunnen in overleg geboekt kunnen worden:

  • Franse Roulette

  • Black Jack

  • Poker (Texas Hold'em)

  • Baccarat

  • "Hoger/lager 7"

  • Kastje 24

   

  Men is gedurende de avond vrij om aan elke tafel te spelen. Aan de tafel worden de regels van het spel uitgelegd. Is men blut, dan kan men geld lenen bij de spelleider. Dit bedrag dient echter aan het einde van de spelronde wel terugbetaald te worden. Ook zijn er een aantal regels waaraan de deelnemers zich moeten houden; zo mag er ‘vanzelfsprekend’ niet vals gespeeld worden, dient iedereen zich "ordentelijk" te gedragen en mag er niet samengespeeld worden. Zijn er aan het einde van de spelronde deelnemers die hun lening niet af kunnen lossen, of zijn er deelnemers die zich niet aan de regels hebben gehouden? Dan kunnen wij genoodzaakt zijn aan het einde van de avond deze mensen deel te laten nemen in de zogeheten "sanctieronde". Wat deze sanctieronde inhoud blijft nog een verrassing!

   

   

   

  Kopspijkers

  Waarschijnlijk heeft u wel eens van het gelijknamige televisieprogramma gehoord. Deze show staat dan ook in het teken van de spijkers, de hamers en mokers en natuurlijk niet te vergeten: het grote houtblok! Tijdens deze avond zullen wij, van Elschot Evenementen, ons wanen in de rol van Jack Spijkerman… Het gezelschap zal in verschillende groepen worden gedeeld, waarna de groepen tegen elkaar gaan strijden in een halve competitie. Wie het snelst de spijkers in het hout weet te slaan is de winnaar en wint een punt. De groep die de meeste punten aan het einde van de avond heeft weten te bemachtigen, zal een kleine voorsprong hebben in de finaleronde. In deze ronde hebben de groepen nog een laatste kans op de eindoverwinning. De slagen kunnen ‘verdiend’ worden door vragen goed te beantwoorden, opdrachtjes te voltooien en door het rode draadspel te winnen. Een voorbeeld van een vraag die u kunt verwachten deze avond is de volgende stelling: “Bezit de man een orgaan die acht keer in omvang kan toenemen?”. Deze moet u dan met ‘juist’ of ‘onjuist’ beantwoorden, waarnaar natuurlijk een korte toelichting volgt. Wat het rode draadspel precies inhoudt is nog een verassing, maar dit zal snel genoeg tijdens de avond duidelijk worden!

   

   

   

   

  De prijs je rijk show

  Prijs Je Rijk, de naam zegt het al: met deze show kunt u een flinke smak geld verdienen! Door een combinatie van Miljoenenjacht, Heartbeat en Deal-Or-No-Deal, kunt u rekenen op een geweldig spannende avond. Het uitschakelsysteem van Miljoenenjacht, waarbij één persoon uiteindelijk als beste uit de bus komt, zal gebruikt geworden om één afgevaardigde van de groep naar voren te krijgen. Deze selectie zal plaatsvinden door het hanteren van de welbekende tien-antwoord vragen uit Heartbeat, waarbij u de vijf juiste antwoorden dient aan te kruisen. Uiteindelijk komen ‘de meisjes met de koffertjes’. De afgevaardigde uit de groep zal gaan spelen voor de grote prijs van de avond. Gesteund door de rest van de groep, zal hij of zij de juiste beslissingen moeten nemen. Wij zullen ons, in deze finale, in de rol wanen van Beau Van Erven Dorens. “Zit u goed meneer/mevrouw? Wilt u misschien nog wat te drinken?” Zodra het licht uit is en de spot aan, blijft er nog maar één vraag over: “Deal or No Deal?”