Restaurant

Sinds 1999 doen wij er alles aan om onze gasten een leuke en culinaire avond te bezorgen. Restaurant Nijhof gelegen aan de Dorpsstraat in Halle, is een culinaire belevenis voor de lunch, kleine tussendoortjes, diner, luxe buffetten of voor de borrel. Zakelijk en privé. Het etablissement is een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats waar men voor een eerlijke prijs een uitstekende maaltijd kan nuttigen. Ons restaurant biedt plaats aan 45 personen in een sfeervolle, laagdrempelige en intieme sfeer. Wij verrassen u graag met spannende combinaties in onze gerechten uit de klassieke keuken, eerlijk en puur. En om het helemaal compleet te maken, begeleiden wij onze creaties met schitterende en betaalbare wijnen.

 

Onze koks werken met dagverse ingrediënten en spelen in op de verschillende seizoenen.

 

Gezelligheid, lekker eten, goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

 

Tevens vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving en is ons restaurant uiterst rolstoelvriendelijk. Tevens is ons restaurant voorzien van airconditioning.

 

 

Voorgerechten Voorgerechten Hoofdgerechten Hoofdgerechten Nagerechten Nagerechten Menu suggesties Menu suggesties Kinderkaart Kinderkaart Vakantieveilingen kaart Vakantieveilingen kaart