Feestlocatie in de Achterhoek?

Bent u op zoek naar dé perfecte feestlocatie van de Achterhoek? Dan kunt u terecht bij Partycentrum Nijhof Halle! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, familiefeest, jubileum, babyshower, receptie of een uitgebreid diner, wij zorgen dat uw feest tot in de puntjes is georganiseerd!

 

U vindt ons Partycentrum in het gezellige centrum van het dorpje Halle, nabij Doetinchem en Varsseveld. Naast een restaurant en diner-café beschikt ons Partycentrum over twee verschillende zalen geschikt voor 20 tot 350 personen:

 

 • Klassieke zaal (tot 110 personen)
 • Moderne zaal (tot 350 personen)
 •  

  De zalen worden geheel naar uw wens ingericht. Maar wij zijn met o.a. onze verlichting in staat om diverse sferen te creëren van romantisch tot zakelijk en van bourgondisch tot feestlijk. Ook op culinair gebied zorgen wij graag goed voor u en uw gasten, want er zijn diverse mogelijkheden voor een lunch, diner, luxe buffet of lekkere hapjes. Allemaal uit eigen keuken en van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

  Meer weten?

  Nieuwsgierig geworden naar dé feestloatie van de Achterhoek? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te maken, neemt u hiervoor contact met ons op.

   

   

  Dranken arrangementen feesten Dranken arrangementen feesten Koud en warmbuffetten Koud en warmbuffetten Dessert buffet Dessert buffet Hapjes Hapjes