Bruiloftsfeest

Die bijzondere dag moet er een ‘om nooit te vergeten’ worden, waarbij het hele dag- en avondprogramma perfect is geregeld zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw gasten, de ambiance, de vriendelijkheid van ons vakkundig personeel en van de sfeervolle zalen.

 

Tijdens deze dag staat er een ervaren serviceteam voor uw klaar om uw dag optimaal te organiseren, zodat het helemaal uw ‘eigen‘ bruiloftsfeest wordt!

 

U vindt ons Partycentrum in het gezellige centrum van het dorpje Halle, nabij Doetinchem en Varsseveld. Naast een restaurant en diner-café beschikt ons Partycentrum over twee verschillende zalen geschikt voor 20 tot 350 personen:

 

  • Klassieke zaal (tot 110 personen)
  • Moderne zaal (tot 350 personen)
  •  

    De zalen worden geheel naar uw wens ingericht. Maar wij zijn met o.a. onze verlichting in staat om diverse sferen te creëren van romantisch tot zakelijk en van bourgondisch tot feestlijk. Ook op culinair gebied zorgen wij graag goed voor u en uw gasten, want er zijn diverse mogelijkheden voor een lunch, diner, luxe buffet of lekkere hapjes. Allemaal uit eigen keuken en van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

    Meer weten?

    Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te maken, neemt u hiervoor contact met ons op.