Nijhof vs Jersey

07 sep

Dansliefhebbers opgelet! Donderdag 7 september is het zover. Gezellig dansen voor alle leeftijden op de iedere 1e donderdag van de maand bij zaal Nijhof in Halle.

 

De dansavonden bij Zaal Nijhof zullen garant staan voor een gezellig avondje uit in een unieke ambiance en worden muzikaal omlijst door het bekende duo ‘Jersey’. Jersey is een dansorkest met een passie die de avond tot een groot feest maakt. Zij spelen met een beschaafd geluidsvolume verschillende muziekstijlen voor dansliefhebbers van alle leeftijden. Zaal Nijhof is voorzien van een grote dansvloer, met genoeg ruimte voor iedereen die wil stijldansen of eens lekker wil swingen. Dans gezellig mee en ontdek hoe gezellig het is op de 1e donderdag van de maand bij zaal Nijhof in Halle.


Houdt u van dansen? Gezellig samen met zijn tweeën of met een groep dansvrienden?  Dan bent u van harte welkom. Maar de dansavonden zijn uiteraard ook een uitgesproken gelegenheid om op een gezellige manier in contact te komen met andere mensen om een danspartner te vinden of de liefde van uw leven. Het geluidsvolume zal bewust beschaafd gehouden worden. Dat wil zeggen dat u een normaal gesprek kunt voeren en niet naar elkaar hoeft te schreeuwen. 

 

We beginnen om 20:00 uur en dansen door tot 24:00 uur, entree € 7,50.  Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee dat u door het huis wordt aangeboden.


U bent van harte welkom.


Dansagenda van de maand zaal Nijhof:

5 oktober - 2 november - 7 december

Dansliefhebbers opgelet! Donderdag 12 januari is het zover. Gezellig dansen voor alle leeftijden op de iedere 1e donderdag van de maand bij zaal Nijhof in Halle.
De dansavonden bij Zaal Nijhof zullen garant staan voor een gezellig avondje uit in een unieke ambiance en worden muzikaal omlijst door het bekende duo ‘Jersey’. Jersey is een dansorkest met een passie die de avond tot een groot feest maakt. Zij spelen met een beschaafd geluidsvolume verschillende muziekstijlen voor dansliefhebbers van alle leeftijden. Zaal Nijhof is voorzien van een grote dansvloer, met genoeg ruimte voor iedereen die wil stijldansen of eens lekker wil swingen. Dans gezellig mee en ontdek hoe gezellig het is op de 1e donderdag van de maand bij zaal Nijhof in Halle.
Houdt u van dansen? Gezellig samen met zijn tweeën of met een groep dansvrienden?  Dan bent u van harte welkom.  Maar de dansavonden zijn uiteraard ook een uitgesproken gelegenheid om op een gezellige manier in contact te komen met andere mensen om een danspartner te vinden of de liefde van uw leven. Het geluidsvolume zal bewust beschaafd gehouden worden. Dat wil zeggen dat u een normaal gesprek kunt voeren en niet naar elkaar hoeft te schreeuwen. 
We beginnen om 20:00 uur en dansen door tot 24:00 uur, entree € 7,50.  Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie of thee dat u door het huis wordt aangeboden.
U bent van harte welkom.
Dansagenda 1e donderdag van de maand zaal Nijhof:
- 12 januari - 2 februari -2 maart - 6 april - 4 mei - 1 juniTerug naar agenda overzicht